Bjelica na Koševu

Određene sudije za 8. kolo BHT Premijer lige BiH

Nogometni savez BiH odredio je koji će arbitri dijeliti pravdu u predstojećim utakmicama 8. kola bh. šampionata. 

Derbi susret će biti odigran na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase", gdje će se sastati Sarajevo i Široki Brijeg, a povjerenje da sudi ovaj meč ukazano je Vladimiru Bjelici iz Istočnog Sarajeva. 

Utakmicu između Željezničara i Krupe sudit će Ermin Sivac, Miloš Gigović će biti na centru u Banjaluci, na meču Borca i Radnika, dok je Admir Šehović dobio duel Mladosti i Slobode.

Okršaj između GOŠK-a i prvaka Zrinjskog pripao je Tomislavu Čuiću, a na preostalom meču Viteza i Čelika pravdu će dijeliti Adis Mulahasanović. 

DATUM I VRIJEME MEČ SUDIJA
16. septembar, 19:00 Sarajevo - Široki Brijeg Vladimir Bjelica
17. septembar, 19:30 Željezničar - Krupa Ermin Sivac
17. septembar, 19:00 Borac - Radnik Miloš Gigović
16. septembar, 16:00 Mladost - Sloboda Admir Šehović
16. septembar, 16:30 GOŠK - Zrinjski Tomislav Čuić
16. septembar, 16:30 Vitez - Čelik Adis Mulahasanović
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.