Nakon mečeva Lige prvaka pao pakt Viniciusa i Mbappea: U Real dovode najboljeg na svijetu!

Budući saigrači

Nakon mečeva Lige prvaka pao pakt Viniciusa i Mbappea: U Real dovode najboljeg na svijetu!

Admin Čaušević

Čak četvorica igrača Real Madrida nagovaraju istog čovjeka da potpiše za Kraljeve. Sada im se navodno priključio i Kylian Mbappe koji na Santiago Bernabeu stiže kao slobodan agent iz PSG predstojećeg ljeta. 

Real Madrid je odlučan u namjeri da potpiše Alphonsa Daviesa. Kanadski lijevi bek jedan možda i najbolji na svijetu također razmišlja pozitivno i vjeruje da će transfer biti uspješno realizovan.

Važni igrači kao što su Vinicius, Toni Kroos, Jude Bellingham i David Alaba indirektno učestvuju u cijelom poslu. Posljednjih mjeseci su bili u kontaktu sa Kanađaninom i nagovaraju ga da ne potpiše.

Sada informacije iz Španije govore da su Vinicius i Mbappe postigli dogovor da i Francuz pokuša nagovoriti sjajnog lijevog beka da se priključiti Kraljevima.

Navodno je Francuz s Daviesom razgovarano posljednjih mjeseci je Mbappe, a presudan bi moglo biti sponzorstvo s Nikeom. Sličan ugovor ima i Vinicius i o svemu su pričali tokom snimanja reklama.

Špekuliše se kako su nakon prvih utakmica polufinala Lige prvaka igranih u utorak i srijedu (Bayern - Real 2:2 i Borussia - PSG 1:0), njih dvojica odlučili da definitivno nagovore Daviesa.

Oglasi

Florentino Perez se nada da će njihova pomoć biti ključna za potpisivanje igrača te da Davies neće produžiti ugovor s Bayernom s kojim je i zahladio odnose.

Ako se ništa ne promijeni, Davies će biti igrač Reala 2024. ili 2025. godine. Sve će ovisiti o tome kako prođu pregovori između dva velikana.

Njemački klub će biti prisiljen smanjiti svoje finansijske zahtjeve ako ne želi besplatno izgubiti tako važnog fudbalera sljedećeg ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Intenzivni pregovori će uslijediti nakon što Kraljevi i Bavarci u srijedu 8. marta odigraju svoj revanš polufinala Lige prvaka na Bernabeuu.

Između Daviesa i Bayerna nema nikakvog pomaka prema naprijed kada je u pitanju novi ugovor te je klub iz Minhena praktično pred svršenim činom te će morati prodati Kanađanina.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1615040743
Hahahahahahhahahahahahajajahhahahahahahahahahhaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi