Joško Gvardiol je "gejmer u duši", pokazao kakvu mašinu je kupio, a onda se javio Jack Grealish

Hrvat objavio fotografiju na Instagramu

Joško Gvardiol je "gejmer u duši", pokazao kakvu mašinu je kupio, a onda se javio Jack Grealish

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ne krije da voli u slobodno vrijeme igrati video igrice, a da je pravi zaljubljenik pokazao je sinoćnjom objavom na Instagramu na koju nije ostao imun ni Jack Grealish.

Gvardiol je tokom odrastanja dosta vremena provodio za kompjuterom i s društvom je igrao razne video igrice, a pratio je i neke YouTubere što je kasnije i sam priznao.

Iako je već nekoliko godina na najvećem nivou kada je fudbal u pitanju i član je aktuelnog prvaka Manchester Cityja Gvardiol i dalje pronalazi vremena da u slobodno vrijeme igra video igrice što mu sigurno donosi mir i odmor.

Gvardiol nije jedini fudbaler koji slobodno vrijeme provodi za kompjuterom jer ih ima zaista dosta koji su zaljubljenici u video igrice i to ne kriju.

No, čini se da je hrvatski defanzivac posebno strastven po tom pitanju, a to je pokazao svojom objavom na Instagramu.

Igrač Manchester Cityja pokazao je da je kupio novi kompjuter i da u se radi o pravoj mašini kada su gejmerski kompjuteri u pitanju.

Oglasi

"Ovo je V8 među računarima", napisao je Gvardiol aludirajući na motor V8 koji je u auto-moto svijetu mnogima najbolji i najjači ikad.

Ova Gvardiolova objava privukla je i mnoge komentare, a na fotografiju koju je objavio imun nije ostao ni njegov saigrač Jack Grealish s kojim inače Hrvat ima zaista sjajan odnos.

Grealish nije komentarisao kompjuter koji je Gvardiol kupio već njegove naočale koje nosi kako bi zaštitio vid tokom gledanja u ekran.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobre naočale druže", napisao je Gvardiol što je mnoge nasmijalo.

   Komentar koji je Jack Grealish ostavio kada je vidio kakvu fotografiju je objavio Joško Gvardiol

Inače, hrvatski defanzivac je na ovu objavu dobio preko 120.000 lajkova, a u komentarima javili su se i neki od poznatih gejmera i YouTubera koje je Gvardiol nekada pratio, a danas su oni njegovi fanovi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Pravi gay ko vojo iz sandzaka!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi