Prvotimac Igmana za SportSport.ba

Zeljković: Velež je pravi izazov za nas

Samir Mlaćo

Ohrabreni bodom iz Kaknja (1:1), nogometaši Igmana iz Konjica već u četvrtak će na svom stadionu ugostiti mostarski Velež.

Malo ko je Igmanu davao šanse da će doći do bodova u Kaknju, ali na kraju izabranici Adisa Obada mogu žaliti i za punim plijenom. Vremena za odmor nema, pa će u derbiju ugostiti Rođene iz Mostara.

Pred ovaj meč za SportSport.ba je govorio prvotimac Igman Samir Zeljković.

"Jako smo zadovoljni našom igrom u Kaknju, naročito u drugom poluvremenu kada smo i poveli. Do kraja utakmice nažalost nismo uspjeli sačuvati prednost, ali smo zadovoljni činjenicom što smo uspjeli osvojiti prvi bod u gostima ove sezone", kazao je Zeljković, te dodao.

"Puni energije i motivacije ulazimo u meč sa Veležom, koji će predstavljati pravi izazov za našu ekipu. Borbenošću i zalaganjem na terenu vjerujemo da možemo do nova tri boda pred domaćom publikom", dodao je Zeljković koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao devet nastupa uz dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman u ovaj meč 11. kola Prve lige FBiH ulazi sa 11. mjesta, dok je Velež sedmoplasirani. Meč na Gradskom stadionu u Konjicu igra se sa početkom od 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.