Mali princ ostao na klupi

Allegri izostavio Pjanića iz prvih 11 za meč protiv Crotonea

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić sa klupe će početi večerašnji susret njegovog Juventusa protiv Crotonea u okviru italijanske Serije A. 

Juventus u posljednje vrijeme ima veoma zgusnut raspored, a prije samo četiri dana igrali su na domaćem terenu susret Lige prvaka protiv Barcelone.

Upravo zbog toga Allegri je odlučio da u večerašnjem meču odmori nekoliko igrači koji su ove sezone odigrali veliki broj minuta, a jedan od njih je i Pjanić. Osim njega, meč će se klupe početi i Gonzalo Higuain, a u vrhu napada igrat će Mario Mandžukić.

Sastav Juventusa: Buffon; Barzagli, Benatia, Höwedes; Lichtsteiner, Matuidi, Marchisio, Alex Sandro; Douglas Costa, Mandzukic, Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastav Crotonea: Cordaz; Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlovic; Rohden, Barberis, Mandragora, Nalini; Budimir, Tonev.

Podsjetimo, večerašnji susret u Torinu počinje od 20.45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.