Allegri će večeras ispuniti želju Mandžukiću?

Higuain ostaje na klupi

Allegri će večeras ispuniti želju Mandžukiću?

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Juventusa večeras na domaćem terenu igraju protiv Crotonea u okviru 14. kola italijanske Serije A. 

Stara dama je u prošlom kolu doživjela iznenađujući poraz na gostovanju protiv Sampdorije (3:2) i večeras je aktuelnom prvaku Italije potrebna pobjeda kako bi ostali u priključku za Napolijem pred veliki derbi protiv ovog kluba koji se igra naredne sedmice.

Prema pisanju italijanskih medija Masimilliano Allegri je pripremio nekoliko iznenađenja u sastavu za večerašnju utakmicu. Navodno, Allegri će na klupi ostaviti Gonzala Higuaina koji se ne nalazi u baš dobroj formi u posljednje vrijeme.

Ipak, informacije s Apenina govore da trener Juventusa to radi kako bi odmorio argentinskog napadača za okršaj protiv bivšeg kluba narednog vikenda. U vrhu napada trebao bi nakon dugo vremena zaigrati Mario Mandžukić koji već nekoliko mjeseci igra na krilu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi