Teren stadiona Pecara se nalazi u skoro savršenom stanju

Teren u skoro savršenom stanju

Kao da je proljeće: Pecara spremna za Želju

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega i Željezničara sastaju se danas na Pecari u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Snijeg je danas prouzrokovao kolaps u većem dijelu Bosne i Hercegovine, a kako je teren težak za igru najbolje se vidjelo na meču u Bijeljini između Radnika i Mladosti. Ipak, igračima Širokog i Želje snijeg neće praviti problem.

Naime, snijeg nije padao u Širokom Brijegu i za razliku od gradova koji su sjevernije u ovom hercegovačkom gradu kao da nema zime. Pecara je spremna za još jedan okršaj starih rivala, a slika pokazuje da se teren nalazi u gotovo savršenom stanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.