Šabanadžović: Mnogo mi znači Adžemovo povjerenje
Strijelac pobjedonosnog gola

Sve više dobija priliku

Šabanadžović: Mnogo mi znači Adžemovo povjerenje

Željezničar je sinoć u prvom susretu četvrtfinala Kupa BiH slavio na Pecari protiv Širokog Brijega.

Jedini gol na utakmici viđen je u 87. minuti, a za slavlje Željezničara pobrinuo se mladi Anel Šabanadžović, koji je istakao da su Plavi zasluženo slavili u Hercegovini.

"Utakmica je bila teška. Široki Brijeg je jedna dobra ekipa protiv koje smo znali da neće biti lako igrati. Odigrali smo jednu dobru utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili", kazao je Šabanadžović za klupsku stranicu, te se osvrnuo na svoj gol:

"Naravno da mi je drago što sam postigao gol, ali ono što je najbitnije je da je on mojoj ekipi donio važnu pobjedu i gol u gostima koji nam može biti od velikog značaja. U nedjelju očekujemo još jednu sličnu, tešku utakmicu i nadamo se sličnom ishodu. Znači mi mnogo što sam kao mlad igrač dobio priliku da igram dosta utakmica, to će mi značiti za dalji napredak i razvoj", istakao je Šabanadžović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvenstvena utakmica Širokog Brijega i Željezičara igra se u nedjelju u 16:00 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miro89
Bravo malac!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi