Španski stručnjak silno želi Belgijanca u ekipi

Želi ga već dugo vremena

Zidane počeo pregovore sa jednim od najboljih igrača današnjice oko transfera u Real

Trener Real Madrida Zinedine Zidane počeo je pregovore sa jednim od najboljih igrača današnjice oko transfera u Real Madrid, prenosi britanski The Sun. 

Francuski stručnjak na klupi Real Madrida već mjesecima unazad ima namjeru da angažuje Edena Hazarda, ali čelnici Chelseaja su svjesni o kkakvom se igraču radi i nemaju namjeru da ga puste tako lako.

Podsjetimo, u Realu smatrju da bi Hazard bio dugoročno rješenje na poziciji koju trenutno igra Cristiano Ronaldo, ali problem im predstavlja činjenica da Hazard ima još dvije i pol godine ugovora sa Plavcima. Osim toga, Chelsea namjerava ponduiti novi ugovor Hazardu po kojem bi bio još više plaćen.

Dakle, Zidane je navodno stupio u pregovore sa Belgijancem za kojeg se smatra da bi rado obukao dres Real Madrida, a nama ostaje da vidimo kako će pregovori teći.

Hazard je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno 20 mečeva i postigao je osam golova uz sedam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.