Mogući spektakularni parovi u osmini finala Lige prvaka

Za koju ste vi 'poslasticu'?

Mogući spektakularni parovi u osmini finala Lige prvaka

Svi ljubitelji fudbala širom svijeta sa nestrpljenjem očekuju žrijeb osmine finala Lige prvaka.

Nakon što nam je grupna faza ovog takmičenja ponudila nekoliko sjajnih mečeva, u osmini finala očekujemo spektakularne parove i početak prave zabave.

Nekoliko veoma snažnih ekipa završilo je takmičenje u grupnoj fazi na drugom mjestu, pa su samim tim dodatno začinili pomenuti žrijeb. Chelsea, Bayern, Juventus i Real Madrid su svakako ekipe protiv kojih ne želi igrati nijedan prvoplsirani tim, ali ipak je jasno da ćemo barem nekoliko sjajnih duela vidjeti.

Mogući su obračuni klubova iz Manchestera protiv Reala, Bayerna ili Juventusa, također je moguć duel PSG-a i Reala ili Juventusa, Liverpoola i Bayerna, Barcelone i Chelseaja itd. Dakle, ovi dueli bi nas svakako mogli vratiti u prošlost, a mnogi se dobro sjećamo spektakularnih mečeva Manchester Uniteda i Reala ili Barcelone i Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od naših reprezentativaca u osminu finala su se plasirali Edin Džeko sa Romom i Miralem Pjanić sa Juventusom. Džekina Rome je završila kao prva u svojoj grupi i u osmini finala može igrati protiv Reala ili Bayerna od jačih, a protiv Basela, Seville, Šahtara i Porta od 'slabijih' timova. S druge strane, moguć je duel Pjanića protiv Manchester Uniteda, Cityja, Tottenhama, Liverpoola ili PSG-a.

Žrijeb osmine finala održat će se u ponedjeljak od 12.00 sati.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Chelsea Barcelona ja sam za tu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti