Napušta mostarski klub

Kukoč raskida ugovor sa Zrinjskim

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč nakon skoro godinu dana završit će svoju epizodu u Zrinjskom.

Iako je u redove bh. prvaka stigao kao veliko pojačanje, ovaj nekadašnji član Hajduka se spletom okolnosti nije mnogo naigrao u dresu sa lentom i napustit će klub po završetku jesenjeg dijela sezone.

Kukoč i Zrinjski su riješili gotovo sve pojedinosti oko raskida ugovora, a sve bi zvanično trebalo biti gotovo u ponedjeljak.

Podsjećamo, Kukoć je rođen 1990. godine u Splitu. Profesionalnu karijeru je započeo u Hajduku, a bio je još igrač Hrvatskog Dragovoljca, Mosora, Istre 1961, italijanskih klubova Brescije, Livorna i Coma te bugarskog CSKA iz Sofije.

U prošlosti je također nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.