Plavci su danas pružili lošu partiju protiv West Hama, a koliko je loš bio Bakayoko govori činjenica da je zamijenjen na poluvremenu.

Bakayoko sigurno nije omiljena figura na Stamford Bridgeu

Navijači Chelseaja proključali od bijesa: Monaco nas je opljačkao

Chelsea je danas razočarao svoje navijače izgubivši od West Hama rezultatom 1:0. Među lošijima u danas lošem Chelseaju bio je i Tiemoue Bakayoko, koji je "zaradio" izmjenu već na poluvremenu.

Navijači londonskih Plavaca, nakon današnjeg poraza, nisu imali previše razumijevanja i suosjećanja za Bakayokoa, koji nikako da pokaže zašto je ovog ljeta došao u Chelsea.

Umjesto toga, oni su "osuli paljbu" po francuskom veznjaku, a kod većine preovladava mišljenje da je Chelsea "opljačkan" kada je ljetos Monacu platio 40 miliona funti za Bakayokove usluge.

Na društvenim mrežama se može vidjeti i veliki broj "molbi" navijača Chelseaja da se Bakayoko vrati u Monaco.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napokon, Bakayoko je izašao. Vrati se u Monaco; Pošaljite ga u Monaco; Bakayoko se definitivno može vratiti u Monaco; Molim vas, ko je odobrio njegov transfer, ta osoba bi trebala napustiti Chelsea", samo su neki od komentara ljutitih navijača Chelseaja nakon današnjeg poraza od gradskih rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.