Englezi danas muku muče sa snijegom, još uvijek nije poznato da li će se igrati današnje utakmice

Veliki problemi zbog snijega

Snijeg nije problem samo u BiH: Upitno odigravanje dva gradska derbija u Engleskoj

Endin Čaušević

Ljubitelji engleskog Premiershipa radovali su se današnjem danu jer su na programu dva velika gradska derbija u okviru 16. kola.

Liverpool će na Anfieldu ugostiti Everton, dok na Old Traffordu igraju Manchester United i Manchester City. Nešto prije toga na rasporedu je okršaj Southamptona i Arsenala, no odigravanje ovih utakmica danas je pod znakom pitanja.

Naime, snijeg je jutros počeo neumorno padati u Engleskoj i prema prognozama tamošnjih medija postoji mogućnost da se odgode današnje utakmice. Snijeg je napravio kolaps na cestama, a nije poznato kada će se situacija s vremenskim neprilikama malo smiriti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.