Mane se odlučio za veliku promjenu pred derbi s Evertonom

Mijenja sponzora

Mane se odlučio za veliku promjenu pred derbi s Evertonom

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Liverpoola igraju danas veliki gradski derbi protiv Evertona u okviru 16. kola engleskog Premiershipa.

Redsi na Anfieldu dočekuju svog starog rivala i navijači ovog kluba se nadaju da će njihov tim nastaviti sjajnu pobjedničku seriju. Nakon što ga je Klopp odmarao nekoliko utakmica danas se očekuje da će Sadio Mane utakmicu početi od prve minute.

Ovaj Senegalac odlučio je da napravi neke promjene pred početak ove utakmice, odnosno da promijeni sponzora. Mane je imao nekoliko godina ugovor s Nikeom, no mnoge je iznenadio kada se jučer pojavio na treningu u kopačkama New Balancea.

NB je zvanični sponzor Liverpoola i čini se da su čelni ljudi ove kompanije uspjeli nagovoriti Manea da prekine ugovor s Nikeom, te da pređe u njihov tim. Mane bi već danas trebao debitovati u kopačkama svog novog sponzora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi