Menadžer Cityja je malo rotirao

Guardiola po 19. pobjedu u nizu ide u izmiješanom sastavu

Manchester City će od 13 sati igrati svoj meč 21. kola Premier lige, a protivnik će biti Crystal Palace.

Menadžer Građana Pep Guardiola odlučio je malo promiješati karte za ovu utakmicu, pa će tako neki od najvažnijih fudbalera Cityja ostati na klupi.

To se prije svega odnosi na Sergija Aguera, čije će mjesto u vrhu napada zauzeti Gabriel Jesus, a nakon dugo vremena u prvoj postavi neće biti ni Raheema Sterlinga.

U prvoj postavi Cityja su i fudbaleri koji ne igraju toliko često od prve minute, što se najviše odnosi na Danila, Mangalu, pa i Bernarda Silvu.

Manchester City će po 19. uzastopnu pobjedu u Premier ligi krenuti u sljedećem sastavu: Ederson, Otamendi, Mangala, Walker, Danilo, Gundogan, Fernandinho, De Bruyne, Sane, Gabriel Jesus, Silva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.