Savjetovao engleskog napadača

Aguero poručio Kaneu: Poslušaj me, to je pravi klub za tebe

Endin Čaušević, foto: EPA

Engleski napadač Harry Kane i ove sezone pruža odlične partije u dresu Tottenhama i mnogi vjeruju da će na kraju ove sezone promijeniti sredinu i karijeru nastaviti u nekom od evropskih velikana.

Jasno je da se Kane nalazi na meti mnogih klubova, no u posljednje vrijeme najviše se špekuliše da će svoju karijeru nastaviti u Real Madridu. Kraljevi žele zamjenu za Karima Benzemu koji već neko vrijeme ne igra u pravoj formi, a za mnoge Kane je najsavršenije rješenje za to.

U jeku mnogih špekulacija oko Kanea i njegovog transfera oglasio se i napadač Manchester Cityja, Sergio Aguero, koji je odlučio savjetovati Kanea gdje bi trebao nastaviti karijeu. Za Aguera, ali i za mnoge, najbolji potez bio bi odlazak na Santiago Bernabeu.

"Istina je da igrač njegovih kvaliteta ne bi imao probleme da igrao u tako velikom klubu kao što je to Real Madrid. Vjerujem da je to pravi klub za njega. Niko ne zna šta on misli i šta će odlučiti. Ali, to nije moj problem već njegov", rekao je Aguero.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.