Lamela se vraća na Apenine?

Želi ga Inter

Lamela se vraća na Apenine?

E. Čaušević, foto: EPA

Argentinski fudbaler Erik Lamela konačno se vratio na teren nakon što je više od godinu dana zbog povrede kuka fudbal pratio putem malih ekrana.

Lamela je sinoć od prve minute zaigrao u meču Tottenhama protiv Swanseaja i pokazao je da se lagano vraća u staru formu. Ipak, engleski mediji prenose da bi argentinski veznjak mogao napustiti londonski klub u januaru i vratiti se u Italiju.

Ovaj Argentinac u Tottenham je stigao iz Rome na ljeto 2013. godine, ali povrede su ga spriječile da pokaže svoj kvalitet u dresu ovog kluba. Prema svemu sudeći Lamela bi mogao napustiti Pijetlove, te otići na posudbu do kraja sezone.

Prema pisanju tamošnjih medija interes za Lamelu pokazao je Inter, ali italijanski klub zbog suspenzije ne može kupovati nove igrače ove zime i ostaje im samo mogućnost posudbe. Ukoliko sve bude po planu Lamela će doći na posudbu nakon čega će Inter otkupiti njegov ugovor.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi