Foto: EPA

Nije ispunio očekivanja

Navijači Evertona o Bešiću: Neka ide, zovite mu taxi

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić (25) vjerovatno napušta ekipu Evertona do kraja zimskog prelaznog roka.

Za 25-godišnjeg veznjana na Goodison Parku više nema mjesta. Menadžer Sam Allardyce ne računa na njegove usluge i pitanje je trenutka kada će Bešić postati član nekog drugog tima.

Navijačima Karamela bh. fudbaler neće nedostajati. Oni smatraju da je pravo vrijeme da Bešić napusti klub jer nije ništa pokazao na Goodisonu.

Oni su uvjereni da je reprezentativac BiH precijenjen i da je konačno došlo vrijeme da on napusti ekipu.

"Pustite ga neka ide, zovite mu taxi", poruka je jednog od navijača, dok je drugi dodao:

"Ne znam šta on još traži u klubu. Precijenjen je", istakao je navijač Evertona.

I ostali komentari su dosta slični. Bešić je prethodnih mjeseci imao veliku podršku navijača ovog tima, ali ju je očigledno izgubio i neće im nimalo nedostajati.

Član tima iz Liverpoola bh. veznjak je postao 2014. godine. Ipak, zbog povreda se nije previše naigrao, pa je nastupio u samo 56 utakmica. Interes za njega pokazuju italijanski Torino i njemački HSV.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.