Svjetlo na kraju tunela: Za Bešića je izlaz transfer u klub iz Serije A?

Napušta Everton

Svjetlo na kraju tunela: Za Bešića je izlaz transfer u klub iz Serije A?

Novinar Sky Sporta i ekspert za transfere Gianluca Di Marzio objavio je na svojoj web stranici da je klub iz italijanske Serije A kontaktirao Everton sa željom da dovede 25-godišnjeg veznjaka iz BiH Muhameda Bešića.

Bešić se nije naigrao u prvom dijelu sezone na Goodison Parku, pa je odlazak iz Evertona izgledniji nego ikada, a naredna destinacija bi za njega mogla biti ekipa Torina, barem tako prenosi Di Marzio.

Bešić se suočio sa velikom konkurencijom u veznom redu Evertona, a trener Sam Allardyce je i sam rekao da bi za njega vjerovatno bilo najbolje riješenje da ode sa Goodisona. Torino je za sada samo kontaktirao Everton, ali čini se kako još nije bilo ponude, niti se ušlo u neke ozbiljnije razgovore.

Podsjetimo, navodno su za Bešića zainteresovane i neke ekipe iz Premiershipa i Championshipa, ali i njemački HSV. Bešić je u redove Evertona stigao nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine kada je igrao sjajno u dresu naše reprezentacije, ali nikada se nije uspio nametnuti na Goodison Parku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti