PSG-ov trener ljut

Unai Emery optužuje Real: Žele da nas destabilizuju

Edmir Škorić

Trener PSG-a Unai Emery smatra da u Španiji žele da poremete njegovu ekipu pred duele osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Emery je ljut na španske novine koje su već Neymara prodale Real Madridu. Nije mogao, a da ne prokomentariše navode španskih medija.

"Igrači su pametni i iskusni. Oni su jaki, pripremaju se za Real Madrid, ali spoljašne strane žele da nas poremete. Neki ljudi očigledno iz nekog interesa to rade", kazao je Emery, pa objasnio o čemu s radi:

"Na primjer, najčitaniji sportski list u Španiji na naslovnoj ima vijest kako Neymar ide u Real Madrid, ali mi u PSG-u znamo da to nije istina. Znamo ko želi da nas destabilizuje, ali ostajemo jaki. Dobro se štitimo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.