Vojvodić: Cilj nam je Premijer liga i nećemo odustati od toga

Edmir Škorić

Sloga je danas počela s pripremama, a trener Darko Vojvodić očekuje da se njegov tim plasira u Premijer ligu BiH.

Na prozivci Sloge pojavio se i prvi čovjek kluba Azmir Husić, koji je uradio sve da Sloga bude prepoznatljiva u bh. nogometu, a njegova očekivanja su da se izbori Premijer liga. Upravo o tome je danas govorio Vojvodić, kojem se na raspolaganje stavilo više od 25 igrača, od čega je dosta novih.

"Gospodin Husić je jako ambiciozan čovjek. Možda smo trebali imati i više bodova, ali možemo da budemo zadovoljni. Naš cilj je Premijer liga i nećemo odustati. Izvanredno je biti član ovog tima, to sam rekao i ljetos kada sam došao", kazao je Vojvodić, pa je dodao:

"Ovdje imamo sve uslove, igračima se na vrijeme sve izmiri što se obaveza tiče, samo treba sve na terenu pokazati i opravdati očekivanja. Vjerujemo svi da ćemo biti na kraju prvi. Trenirat ćemo na Tušnju, pa ćemo otići u Međugorje, a naša prva utakmica je protiv Zvijezde 09 31. januara", dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.