Poturalić novo pojačanje Sloge
Zanimljivo je i to da mladog napadača zastupa Irfan Redžepagić, čovjek koji se brine o karijeri i našeg najboljeg igrača Edina Džeke

Sloga sve jača

Poturalić novo pojačanje Sloge · Zvanično

Edmir Škorić

Mladi napadač Husein Poturalić od danas je i službeno novi igrač Sloge Simin Han.

Uz Olimpik i Zvijezdu iz Gradačca najveći favorit za plasman u Premijer ligu, Sloga Simin Han, dodatno je pojačala svoje redove.

Naime, danas je ugovor na dvije i pol godine sa Slogom potpisao mladi napadač Husein Poturalić, a njegov dojučerašnji klub Bratstvo iz Gračanice, će kako neslužbeno saznajemo inkasirati određenu svotu novca na ime obeštećenja.

"Zadovoljni smo, završili smo još jedan dobar posao", kratko je istakao prvi čovjek Sloge Azmir Husić, a na našu konstataciju da je nakon Poturalićevog dolaska velika gužva u vrhu napada, zagonetno je odgovorio:

"Mora neko igrati i u Slobodi".

Da li to znači da će iskusni napadač Joco Stokić s obzirom da je Aidin Mahmutović nedavno doveden, promijeniti sredinu te da će biti prodan ili posuđen Slobodi, saznat će se u narednim danima.

Podsjetimo, Poturalić je u prvom dijelu sezone za ekipu Bratstva odigrao trinaest utakmica, te se sedam puta upisao u listu strijelaca, dok je u kupu Bosne i Hercegovine na dva susreta postigao tri gola.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi