Vojvodić prozivao, u ekipi dosta novih igrača

Sloga počela s pripremama

Vojvodić prozivao, u ekipi dosta novih igrača

Edmir Škorić

Trener Sloge Simin Han Darko Vojvodić obavio je prozivku igrača. Na spisku je 26 nogometaša, među kojima i nekoliko novih imena, ali i juniora. Sloga u nastavku prvenstva želi da uđe u Premijer ligu BiH, a nakon prvog dijela se nalazi odmah iza vodeće Zvijezde.

Vojvodiću su se na današnjoj prozivci odazvali:

Jasmin Moranjkić, Selvedin Imamović, Mirza Musić, Selver Ahmetović, Dejan Širanović, Jovo Kojić, Franko Lalić, Ivan Kostić, Samir Efendić, Nemanja Stjepanović, Joco Stokić, Stefan Vukmirović, Stanko Ostojić, Almir Omerović, Haris Bećić, Nikola Mitrović, Budimir Šarčević, potom novi igrači Almin Abdihodžić, Adnan Hrelja, Almedin Ziljkić, Salko Jazvin, Aldin Mahmutović, Husejn Puturalić, kao i juinior Edin Kesić.

Lalić i Abdihodžić nisu došli zbog zdravstvenih problema, no već sutra će biti s ostatkom ekipe na pripremama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Predsjednik kluba Azmir Husić održao je govor i igračima poželio puno sreće u nastavku prvenstva, kao što je to uradio i pred sami početak sezone. Prvu utakmicu Sloga će 31. januara odigrati protiv Zvijezde 09.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa Kršo
Mogu vam samo reći da ste doveli dragulj u ekipu. Edin Kesić je momak izavrednosg šuta, tehnike i brzine. Ima tek 19 godina, dajte mu pravu šansu svima će poderati mrežu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi