Kreće pohod Sloge ka Premijer ligi

Prozivka 15. januara

Kreće pohod Sloge ka Premijer ligi

Midhat Šljivak

Sloga iz Simin Hana počeće pripreme za drugi dio sezone 15. januara.

Trener tima iz okoline Tuzle Darko Vojvodić zakazao je prozivku za 15. januar, a nakon okupljanja biće predstavljena i pojačanja koja su tokom pauze stigla u ovaj tim. Dan kasnije biće obavljeni ljekarski pregledi, a zvanični treninzi kreću od 17. januara.

Cilj Sloge je sasvim jasan. Ovaj tim želi postati novi član Premijer lige Bosne i Hercegovine i ulaganja prvog čovjeka Azmira Husića dovoljno govore o ambicijama ovog kluba u narednim godinama.

Nakon prvog dijela sezone tim Darka Vojvodića zauzima drugu poziciju na tabeli Prve lige FBiH. Zaostaju bod za vodećom Zvijezdom i sigurno je da im predstoji veoma interesantna borba za plasman u društvo najboljih.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Slogu su pauzi pojačali Aidin Mahmutović, Husein Poturalić, Salko Jazvin, Aleksandar Milaković, Almedin Ziljkić, Adnan Hrelja i Almin Abdihodžić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi