Stiže na Old Trafford?

Crveni đavoli nude Alexisu legendarni broj?

Endin Čaušević, foto: EPA

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez će gotovo sigurno do kraja januarskog prelaznog roka napustiti Arsenal i prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Manchester Unitedu.

Prije nekoliko sedmica vjerovalo se da je Čileanac sve završio sa Manchester Cityjem, no u posljednji trenutak u utrku se uključio i United.

Engleski mediji prenose da je sve završeno, te da će u narednim danima biti objavljeno da je Alexis novi igrač Crvenih đavola.

Alexis bi na Old Traffordu sedmično trebao zarađivati čak 400.000 funti, a navodno mu United nudi i dres sa legendarnim brojem sedam.

United želi da se ovaj priča završi do kraja ove sedmice, te da Alexis bude u konkurenciji za utakmice krajem januara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.