De Gea u Manchester Unitedu barem do 2020. godine

Crveni đavoli će aktivirati još jednu godinu ugovora

De Gea u Manchester Unitedu barem do 2020. godine

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je da će s Davidom De Geom uskoro biti produžen ugovor.

Sadašnji De Gein ugovor sa Manchester Unitedom ističe sljedećeg ljeta, međutim Crveni đavoli imaju mogućnost da iskoriste opciju i aktiviraju još jednu godinu, što će i iskoristiti.

De Gea će se tako na Old Traffordu zadržati barem do 2020. godine.

"Za golmana poput njega i klub poput nas je normalno da nećemo dopustiti da nam ta opcija prođe neiskorištena", kazao je Mourinho, prenosi Daily Telegraph, kazavši kako nije isključeno da De Gea ostane godinama u Manchesteru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Izvršni potpredsjednik Woodward nastojat će mu dati ugovor koji će ga zadržati ovdje jako, jako dugo."

U ovom trenutku De Gea je po mnogim mišljenjima najbolji golman na svijetu, a već mjesecima u svoje redove ga pokušava dovesti Real Madrid.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi