Krivac je Adidas

Je li ovo dovoljan dokaz da Sanchez seli na Old Trafford?

Transfer Alexisa Sancheza u Manchester United je, čini se, gotova stvar.

Engleski mediji posljednjih sedmica mnogo nagađaju o budućnosti ovog čileanskog napadača kojem na ljeto ističe ugovor sa Arsenalom, no očito je kako se stvar bliži kraju.

Novo poglavlje u priči otvorila je jedna objava na društvenim mrežama. Odgovoran je proizvođač sportske opreme Adidas u čijoj trgovini u Londonu je već pušten u prodaju dres Manchester Uniteda sa Sanchezovim imenom. Sudeći na osnovu ovog, Čileanac će zadužiti 'sedmicu'. 

Crveni đavoli su sa 29-godišnjim Sanchezom dogovorili uvjete ugovora, prema kojem će Sanchez u iduće četiri i pol godine zarađivati sedmično 350.000 funti, dok će Arsenalu pripasti 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodnih mjeseci za Sancheza su se još interesovali Bayern i Manchester City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.