Stiže i Aubameyang?

Mkhitaryan "slučajno" najavio još jedno veliko pojačanje Arsenala?

Endin Čaušević

Henrikh Mkhitaryan sinoć je i zvanično postao novi fudbaler Arsenala, a čini se da armenski veznjak neće biti jedino pojačanje Topnika u januarskom prelaznom roku.

Arsenal je ostao bez Alexisa Sancheza koji je u prethodnim sezonama bio najbolji igrač Topnika, ali čini se da je Arsene Wenger već našao rješenje u napadu. Naime, na meti Arsenala nalazi se sjajni napadač Borussije Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang.

Mkhitaryan je sinoć predstavljen kao novo pojačanje, a navodno je "slučajno" otkrio i da će na Emirates u narednim danima doći njegov nekadašnji saigrač iz Dortmunda. Navodno, Armenac je na videu predstavljanja rekao "Hej Pierre, želiš li doći ovdje?".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.