Mkhitaryan uvijek govori istu rečenicu na predstavljanju u novom klubu

Čudna navika Armenca

Mkhitaryan uvijek govori istu rečenicu na predstavljanju u novom klubu

E. Čaušević

Henrikh Mkhitaryan sinoć je zvanično postao novi fudbaler Arsenala, dok je put Manchester Uniteda otišao Alexis Sanchez.

Armenski fudbaler pristao je da bude dio Alexisovog transfera, a sinoć su oba kluba ozvaničila transfere. Mkhitaryan je priznao da je oduvijek želio igrati za Arsenal jer je to klub za koji navija još od djetinjstva.

Međutim, mnogi su zapazili da Mkhitaryan ima "naviku" da kaže gotovo iste stvari kada god potpiše za neki klub. Isto je radio kada je stigao u Borussiju Dortmund, Manchester United i sada Arsenal.

"Ovo je ispunjenje mojih snova", rekao je Mkhitaryan po dolasku na Emirates. Očito je da je ovo njegova najdraža rečenica kada potpiše za neki novi klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako će Mkhitaryan gotovo sigurno preuzeti palicu od Robbieja Keana koji je imao naviku nakon potpisa za novi klub uvijek da govori da je to ostvarenje njegovih snova ili klub za koji navija od malih nogu. Tako je ispalo da je navijao kao dječak za svaki klub za koji je u karijeri igrao.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije