Alexis zadao posljednji udarac navijačima Arsenala

Vježbao himnu Uniteda na klaviru

Alexis zadao posljednji udarac navijačima Arsenala

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez konačno je uspio da napusti Arsenal i karijeru će nastaviti u dresu Manchester Uniteda s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.

Alexis nije želio potpisati novi ugovor s Topnicima koji su odlučili da je bolje pustiti Čileanca da ide u januaru nego da na ljeto ode kao slobodan igrač. Na kraju su i u Arsenalu zadovoljno trljali ruke jer je u suprotnom pravcu stigao Henrikh Mkhitaryan.

Novi igrač Uniteda emotivno se oprostio od Arsenala nakon što je ozvaničen transfer, no nije uspio da izbjegne uvrede na društvenim mrežama od strane navijača londonskog kluba. Ono što je najviše naljutilo navijače Arsenala jeste video koji je United objavio uz potvrdu da je Alexis novi igrač ovog kluba.

Alexis je propustio dvije posljednje utakmice za Arsenal čekajući da se transfer dogovori, a čini se da je i vježbao dosta za svojim klavirom. Ono što su mu navijači Arsenala zamjerili jeste da je za kratko vrijeme naučio svirati na klaviru himnu Uniteda s kojom se predstavio u novom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije