Uvjerljiv trijumf tima iz Gradačca

Zvijezda deklasirala Omladinac

Midhat Šljivak

Vodeći tim Prve lige Federacije BiH nakon prvog dijela sezone, gradačačka Zvijezda, pobijedila je danas u pripremnom meču Omladinac iz Mionice sa 10:0.

Ekipa Nermina Šabića doslovno je pregazila lokalnog niželigaša i postigli su čak deset golova u ovom meču.

Povela je Zvijezda u osmoj minuti. Serdar je pogodio u osmoj minuti, da bi zatim u 10. i 20. minuti pogađao Ivanovski za prednosst od 3:0.

Četvrti gol je u 24. minuti postigao Pršeš, da bi Skender u 33. minuti povećao rezultat na velikih 5:0. Rezultat prvog dijela od 6:0 postavio je Hajrović u 45. minuti meča.

Nastavak donosi još četiri gola u mreži Omladinca. Osmić je u 47. minuti pogodio za 7:0, osam minuta kasnije pogađa i Kapetan za ogromnih 8:0.

U 60. minuti Hevešević pogađa za 9:0, a konačan rezultat od 10:0 postavlja Kapetan drugim golom u 80. minuti ovog susreta.

Zvijezda je nastupila u ovom sastavu:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prljača, Huseinspahić, Delić, Devedžić, Adžem, Pršeš, Brčkalić, Cvijanović, Hajrović, Serdar, Ivanovski.

U nastavku su šansu dobili još: Kurbaić, Ćivić, Osmić, Đekić, Kapetan, Đedović i Hevešević, Mehić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.