Mega prvi šampion juniorske ABA lige, Igokea treća

Midhat Šljivak

Košarkaši Mega Bemaxa prvi su šampioni juniorske ABA lige. Tim iz Sremske Mitrovice savladao je danas u finalu u Laktašima Crvenu zvezdu rezultatom 82:60.

Meč srpskih timova prelomljen je u trećoj dionici. Mega je ovaj dio igre dobila sa 22:9, da bi dodatno prednost povećali u posljednjoj četvrtini i na kraju su slavili uvjerljivu pobjedu od 22 poena razlike.

Andrija Marijanović je sa 25 poena predvodio Megu, Goga Bitadze je dodao 17 poena i osam skova, dok je Nedeljković ubacio 16 poena. Kod Zvezde Paunović je ubacio 14 poena.

Treće mjesto osvojila je Igokea. Bh. tim je pobijedio podgoričku Budućnost rezultatom 77:74, a najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Dalibor Ilić sa 21 poenom.

Sa druge strane Andrija Slavković je ubacio 30 poena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.