Juniori Igokee ispustili finale ABA lige
Foto: ABA

Poraženi od Mege

Juniori Igokee ispustili finale ABA lige

M. Šljivak

Juniori Igokee poraženi su danas u polufinalu završnog turnira ABA lige od Mega Bemaxa rezultatom 70:73, te su kao domaćini ostali bez finala.

Igokea je većim dijelom meča imala prednost. Imali su na poluvremenu deset poena prednosti (33:23), vodili su sve do samog finiša kada Mega pravi veliki preokret.

Tim iz Sremske Mitrovice predvođen Gogom Bitazdeom, koji je važna karika i prvog tima Mege, dobio je posljednju dionicu sa 32:18, te su na kraju došli do pobjede i plasmana u finale.

Bitadze je predvodio Megu sa 17 poena i 14 skokova, dok je Živković kod Igosa ubacio 17, a Ilić i Janković po 16 poena.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U finalu će Mega igrati protiv Crvene zvezde. Juniori beogradskog tima su u prvom polufinalu pobijedili Budućnost 63:57.

Do trijumfa je crveno-bijele vodiio Bojan Tomašević sa 22 poena, dok je Andrija Slavković na drugoj strani ubacio 17 poena.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i userr friendlyy sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi