(Foto: GNK Dinamo Official TV)

Intervju za Dinamov youtube kanal

Hajrović ponovo briljirao: Životni moto mu je da svi ostanu živi i zdravi

Izet Hajrović dočekan je u Dinamu poput istinske zvijezde. Fudbaler koji je pojačao Modre dolaskom iz njemačke Bundeslige već na startu je pokazao svoje fudbalske kvalitete, postigavši odlučujući gol u debiju za novi klub, no osim toga očito plijeni svojim karakterom i osobnošću.

U razgovoru za oficijelni Dinamov youtube kanal Hajrović je odgovarao na pitanja novinara, a kao i uvijek, ponovo je oduševio.

"Najdraži gol mi je onaj što sam postigao za reprezentaciju BiH protiv Slovačke, kao i dva naslova prvaka", kazao je Izet.

Idol mu je "pravi" Ronaldo, prva asocijacija na Dinamo mu je Edin Mujčin, proslavljeni bh. fudbaler zagrebačkog kluba, a najinteresantniji odgovor dao je na pitanje koji mu je životni moto.

"Životni moto nemam baš, ali naravno želim svima da ostanemo živi i zdravi. A ovo ostalo, neki lični moto nemam stvarno".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Simpatičnost je blaga riječ da se opiše Izet Hajrović...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti