Hajrović: Jedva sam dočekao trenutak da zaigram za Dinamo
gnkdinamo.hr

Sjajan debi Hajrovića

Hajrović: Jedva sam dočekao trenutak da zaigram za Dinamo

Reprezentativac BiH Izet Hajrović nije mogao poželjeti bolji debi u zagrebačkom Dinamu.

Hajrović je na Maksimir došao u finišu januarskog prijelaznog roka, a već u svom prvom nastupu za "modre" protiv Krškog je postigao pogodak i time pokazao da će biti od velike koristi za Dinamo.

"Dojmovi su odlični. Jedva sam dočekao ovaj trenutak da odigram utakmicu za Dinamo. Danas se to dogodilo. Dobro je to što smo pobijedili i sretan sam što sam dao prvi gol za klub", rekao je Hajrović nakon pobjede i svog prvijenca, pa dodao:

"Super su svi u ekipi i super su me prihvatili. To mi puno olakšava na početku. Mislim da sam pokazao danas nešto svoje specifične igre, ali imam puno još za pokazati. Zato sam i došao, da pomognem momčadi i da osvojimo prvenstvo i Kup."

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjećamo, Hajrović je u Dinamo došao iz Werdera, gdje se se u proteklom periodu nije mnogo naigrao. Sa zagrebačkim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produženja saradnje.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti