Želio ostati na terenu

Richarlison zaplakao nakon što je izašao iz igre

Endin Čaušević

Fudbaleri Watforda sinoć su na domaćem terenu savladali ekipu Chelseaja sa 4:1 u okviru 26. kola engleskog Premiershipa.

Watford je odigrao fantastičnu utakmicu pred domaćim navijačima i stigao je do visoke pobjede protiv Chelseaja koji je bio veliki favorit u ovom okršaju. Nakon utakmice u centru pažnje našao se mladi brazilski fudbaler Richarlison koji je iz igre izašao u 65. minuti.

Richarlison je jedan od najboljih igrača Watforda u ovoj sezoni i očito je da mu je teško palo što je morao na klupu. Mladi Brazilac je čak i zaplakao jer nije želio da napusti teren, a nakon meča se oglasio i objasnio zašto je pustio suzu.

"Plakao sam jer sam želio ostati na terenu i pomoći svojim saigračima, ali na kraju je ispalo da je igrač koji je ušao umjesto mene bio sjajan tako da je sve ok sada", rekao je Richarlison.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.