Deeney će biti žestoko kažnjen zbog proslave gola protiv Chelseaja?

Pokazao srednji prst gostujućim navijačima

Deeney će biti žestoko kažnjen zbog proslave gola protiv Chelseaja?

E. Čaušević, foto: EPA

Watford je sinoć na domaćem terenu napravio veliko iznenađenje jer je sa visokih 4:1 savladao Chelsea u meču 26. kola Premiershipa.

Domaća ekipa odigrala je jednu od najboljih utakmica ove sezone i zasluženo je stigla do pobjede. Watford je poveo sa 1:0 u samom finišu prvog poluvremena kada je Courtois skrivio penal nada Deulofeuem, a odgovornost je preuzeo kapiten Troy Deeney.

Deeney je bio siguran sa bijele tačke, a zatim je odlučio odgovoriti navijačima Chelseaja na skandiranja pokazivajući im srednji prst dok je slavio gol. FA će sigurno istražiti ovaj slučaj, a engleski mediji navode da napadača Watforda očekuje žestoka kazna.

Ukoliko spomenuta proslava gola bude u izvještaju sudija onda je sigurno da će Deeney dobiti najmanje dvije utakmice suspenzije. To mu neće biti prvi put ove sezone jer je već odradio suspenziju zbog nasilničkog ponašanja na utakmici protiv Stokea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije