Primijetili ga na snimku

Marko Arnautović se vratio treninzima, igrat će za vikend?

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović je zbog povrede tetive propustio posljednje tri utakmice West Hama u Premier ligi.

Arnautović se povrijedio 20. januara u duelu sa Bournemouthom, a tada mu se predviđala dvomjesečna pauza.

Ipak, čini se da oporavak Austrijanca srpskih korijena ide mnogo brže od očekivanog s obzirom da se jučer pojavio na treningu prvog tima za meč sa Watfordom.

Navijači West Hama gledali su snimak sa prvog treninga Patricea Evre u londonskom klubu, a za oko im je zapao detalj sa 23. sekunde na kojem se jasno vidi kako Arnautović normalno trenira sa ostatkom tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Postoji realna šansa da ovaj 28-godišnji ofanzivac nastupi na utakmici protiv Watforda, koja se igra u subotu s početkom u 16 sati.

Prije nego što se povrijedio, Arnautović je bio u sjajnoj formi i postigao je šest pogodaka na posljednjih deset ligaških utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.