Evra ponovo na Otoku: Iskusni Francuz ima novi klub

U West Hamu do kraja sezone

Evra ponovo na Otoku: Iskusni Francuz ima novi klub

E. Škorić

Iskusni Francuz Patrick Evra pronašao je novi klub i vraća se u Premier ligu.

Imao je Evra nedavno ružan incident kada je nokautirao navijača Marseillea, nakon čega je prekinuta saradnja sa slavnim klubom i bilo je nagovještaja da se Evra povlači iz nogometa.

No, sada su engleski mediji objavili kako je Evra dogovorio saradnju s West Hamom i kao slobodan igrač će obući dres Čekićara u narednim danima i ubrzo će zaigrati za novi tim.

Evra se pridružuje svom bivšem treneru Davidu Moyesu, koji ga je doduše kratko trenirao u Manchester Unitedu. U West Hamu bi trebao ostati do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Evra je prije igrao još u Monacu, spomenuli smo Manchester United, a bio je i član Juventusa, te Marseillea prije nego je zbog udaranja navijača dobio otkaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi