Iz West Hama poručili: Moyes ima puno povjerenje

Ostaje, zasad, u klubu

Iz West Hama poručili: Moyes ima puno povjerenje

Iz West Ham Uniteda izdali su saopštenje povodom medijskih natpisa da David Moyes neće ostati u londonskom klubu.

Škot je u novembru potpisao dvoipogodišnji ugovor sa West Hamom, uz opciju prema kojoj klub može raskinuti ugovor s njim na kraju sezone, a upravo to je bio povod engleskim medijima da špekulišu o mogućem otkazu.

Pisalo se da Moyes neće ostati u klubu naredne sezone, čak i ako izbori opstanak u Premier ligi, međutim takve navode iz West Hama su odbacili.

"Kategorički odbacujemo tvrdnje pojedinih medija vezano za transfer Moyesa. U tim pričama nema nimalo istine. Uprava i Moyes će blisko sarađivati, trener će biti odgovoran za fudbalske stvari i imat će puno povjerenje. Svi su skoncentrisani na ostvarenje rezultata za West Ham", saopštili su, između ostalog, iz engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham se u Premier ligi trenutno nalazi na 12. poziciji sa 27 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi