Ne zna se koja je ljepša!

Supruge i djevojke fudbalera sa kojima biste i vi željeli provesti Valentinovo

O. Lekić, foto: Preuzete fotografije

Poznato je da najveće svjetske fudbalske zvijezde privlače i najljepše žene svijeta. "Fudbalski" parovi su kroz društvene mreže stekli veliku popularnost, a pošto je danas Valentinovo vjerovatno će svoje vjerne pratioce počastiti fotografijama romantičnih druženja. 

Sigurno je da će pogotovo među muškom populacijom biti mnogo "ljubomornih" na takve fotografije, s obzirom da su djevojke i supruge fudbalera prave ljepotice. Tako je i portal 90min.com odabrao 10 ljepših polovina fudbalera sa kojima bi svi rado proslavili Valentinovo.

Ann-Kathrin Brommel (Mario Gotze)

Bez sumnje jedna od najatraktivnijih djevojaka fudbalera. Ann-Kathrin je ljepša polovina igrača Borussije Dortmund Marija Goetzea. Još od rane mladosti je stekla svjetsku popularnost, s obzirom da se pojavljivala u reklamama vrhhunskih 'brendova' poput Maybellinea ili AX-a. Također, njene fotografije su se mogle vidjeti i u popularnom magazinu GQ.

Bruna Marquezine (Neymar)

Brazilska glumica i manekenka koja je već glumila u nekoliko filmova i TV serija u svojoj domovini. Iza Neymara i Brune je turbulentna veza, a nedavno su se ponovo pomirili i od tada na društvenim mrežama svakodneveno "svjedočimo" njihovoj ljubavi.

Pilar Rubio (Sergio Ramos)

Pilar Rubio je TV voditeljica i prezenterka iz Španije. Glumila je i u nekoliko filmova i TV serija. Od 2012. godine je u vezi sa kapitenom Real Madrida Sergiom Ramosom, sa kojim ima dvoje djece.

Edurne (David De Gea)

Edurne, španska pjevačica, glumica i TV voditeljica je ljepša polovina sjajnog golmana Manchester Uniteda Davida De Gee. U Španiji se proslavila još 2005. godine kada je nastupila u jednom "talent show-u". 2015. godine je predstavljala Španiju na Euroviziji.

Georgina Rodriguez (Cristiano Ronaldo)

Prelijepa manekenka je upoznala Cristiana Ronalda kada su joj bile 23 godine. Već tada se zaljubila u portugalskog fudbalera, a prije nekog vremena njih dvoje su dobili i sina. Od kada se počela povezivati sa Ronaldom, Georgini je krenulo i na poslovnom planu, pa je svjetski poznate marke sve češće angažuju za promotivne kampanje.

Yolanthe Cabau (Wesley Sneijder)

Yolanthe je glumica španskih korijena (rođena na Ibizi) koja odavno živi u Holandiji. Pojavljivala se u nekoliko tamošnjih filmova i TV emisija. Tri puta je izabrana za najseksipilniju ženu u Holandiji, a 2010. godine se udala za Wesleyja Sneijdera.

Sara Carbonero (Iker Casillas)

Sara Carbonero je španska sportska novinarka koj je u vezi sa golmanom Porta Ikerom Casillasom još od 2009. godine. Njih dvoje su svoju vezu i ozvaničili 2015. godine, te imaju dvoje djece. 2010. godine je primila nagradu "Antena de Oro" za svoj novinarski rad u Španiji.

Shakira (Gerard Pique)

Globalno popularne kolumbijska pjevačica se upoznala sa Piqueom tokom Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi. Ona je bila i izvođač zvanične pjesme Mundijala u Južnoj Africi, a njena veza sa Piqueom traje od te 2010. godine. Shakira i štoper Barcelone imaju dvoje djece.

Amra Silajdžić (Edin Džeko)

Supruga našeg Edina Džeke, prelijepa Amra se već dugi niz godina bavi modelingom, a ostvarila je i nekoliko glumačih uloga, poput one u seriji CSI New York. Pojavljivala se i u muzičkim spotovima, pa je tako sarađivala i sa poznatim pjevačem Enriqueom Iglesiasom.

Polly Parsons (Thomas Vermaelen)

Polly Parsons je poznata glumica, manekenka i voditeljica u Engleskoj. 2012. godine je započela romantičnu vezu sa defanzivcem Barcelona Thomasom Vermaelenom, sa kojim je dobila dvoje djece.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.