Šta se dešava u Unitedu?

Pukla ljubav: Mourinho i Pogba nisu na istim talasnim dužinama, United najveći gubitnik

Adnan Beganović

U Manchester United je stigao iz Juventusa za 110 miliona eura i od njega su se očekivala čuda.

Međutim, kako vrijeme prolazi sve je jasnije da Paul Pogba, bar u Unitedu, neće biti "to", a u posljednje vrijeme ne uživa podršku navijača ali ni menadžera Josea Mourinha.

Portugalski stručnjak u pretposljednjem susretu Uniteda ostavio ga je na klupi, da bi ga u duelu sa Newcastlom iz igre izvadio u 66. minuti iako nije bio povrijeđen.

Na taj način Posebni je zapravo Pogbi poručio ko je gazda pošto je sjajni veznjak navodno nezadovoljan ulogom u timu pa je doveo u pitanje Mourinhove taktičke izbore.

Ako je vjerovati otočkim medijima Pogbi se ne igra u sredini terena u tandemu sa Matićem i smatra da bi tim izgledao mnogo bolje da igra ofanzivnije po lijevoj strani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegovo misljenje dijeli i javnost, no ne i Mourinho koji je uvjeren da Pogba ima kapacitet da igra u oba smjera i sasvim sigurno neće odustati od svojih zamisli.

Sviđalo se to Pogbi ili ne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.