Dvojica defanzivaca su posebna želja Josea Mourinha
Foto: EPA

Dvojica defanzivaca su posebna želja Josea Mourinha

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno je odlučio u ljetnom prelaznom roku pojačati defanzivni dio svoga tima.

United i ove sezone igra toplo-hladno. Posebno se to odnosi na defanzivni dio ekipe, gdje tim sa Old Trafforda ima dosta problema, a Mourinho ne želi da ista situacija bude i naredne sezone.

Odlučio je učiniti sve kako bi u svoje redove pojačao sa nekoliko defanzivaca, a dvojica su posebna želja portugalskog stručnjaka.

Radi se o štoperu Real Madrida Raphaelu Varaneu, te defanzivcu Leicestera Harryju Maguireu, koji su glavni kandidati da obuku dres Crvenih đavola od naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ponude na adresu Reala i Leicestera će sigurno otići. Rukovodstvo Uniteda je spremno izdvojiti ogroman novac kako bi ih vidio u svojim redovima i vrlo lako bi se moglo desiti da obojica postanu fudbaleri ekipe sa Teatra snova.

Ipak, do kraja ove sezone Mourinho će morati da se osloni na ono što ima. Njegovi defanzivci ne rade dobar posao, ali tim je ipak pri vrhu tabele i tamo će ga Portugalac pokušati zadržati do kraja sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi