Demantovao svađu s Pogbom

Mourinho je baš ljut: Neki od vas lažu godinama i pišu sr***a

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho demantovao je priče o sukobu sa Paulom Pogbom.

Nakon što je Pogba odigrao loš meč u porazu od Newcastlea (1:0), uslijedile su brojne kritike i navodna svađa njega i portugalskog menadžera, ali Mourinho je sve ošto demantovao u petak.

"Paul je svjestan da ne igra na očekivanom nivou u posljednje vrijeme, ali ne želim da otkrivam detalje razgovora sa igračima. Velika je laž da imamo loš odnos i da ne komuniciramo ili da imamo različito mišljenje o tome na kojoj poziciji bi on trebao da igra", rekao je Mourinho, pa je dodao:

"Nastojat ćemo da riješimo na obostrano zadovoljstvo neke stvari, ali većinu stvari koje pročitate i slušate uglavnom su lažne. Kada kažete puno špekulacija, uglavnom to znači puno laži".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je novinarima objasnio da "postoje među vama oni koji godinama lažu i pišu stvari koje nemaju veze s istinom", a što se Pogbine loše partije tiče, tu je Mou kazao da "uvijek i u svakom timu se desi period kada najbolji igrači zakažu".

Uz to, Mourinho je objasnio da je Pogbina pozicija u sistemu 4-3-3 ona "broj osam lijevo", te da je upravo ta pozicija omiljena Francuzu, pa priče o tome kako igra na pogrešnoj poziciju naziva "sra**em".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.