Povratak Luke Modrića u Premiership?
Foto: EPA

U još jednom velikom transferu

Povratak Luke Modrića u Premiership?

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Luka Modrić (32) mogao bi se narednog ljeta vratiti u englesku Premier ligu.

Gotovo je izvjesno da će iskusni veznjak napustiti madridski Real u ljetnom prelaznom roku. Njegova nova destinacija trebao bi biti Manchester United, koji je pokazao ozbiljan interes za njegove usluge.

Modrić je oduvijek bio želja Crvenih đavola. Bio je jako blizu dolaska 2012. godine kada je nosio dres Tottenhama, ali se na kraju odlučio za dres Real Madrida i nije pogriješio.

Sjajni fudbaler je u dresu Kraljeva postao jedan od najboljih veznjaka svijeta i osvojio je apsolutno sve moguće trofeje sa ovim timom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, nakon šest godina čini se kako je došlo vrijeme za oproštaj od dresa kraljevskog kluba. United čini sve kako bi ga doveli na Old Trafford i on bi lako mogao da obuče dres Crvenih đavola.

Modrić je za Real nastupio u 244 utakmice, postigao je 13 golova i upisao je 35 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi