"Vidim ga u Chelseaju i sljedeće godine"

Conteov menadžer "stao na kraj" glasinama o povratku na klupu Italije

Čini se da je turbulentan period napokon iz Chelseaja i Antonija Contea, pa su se stišale i špekulacije o mogućem odlasku Italijana sa klupe londonskih Plavaca.

Međutim, dok su takve špekulacije bile najglasnije u italijanskim medijima su se pojavile informacije da bi se Antonio Conte mogao vratiti na klupu reprezentacije Italije koja je bez "kormilara" od odlaska Giampiera Venture nakon neuspjeha u prethodnim kvalifkacijama za SP.

Sada je, ipak, Conteov menadžer Federico Pastorello odlučio "stati na kraj" svim pričama o mogućem povratku njegovog klijenta na čelo Azzurra.

"Conte je već imao to iskustvo, a sada preferira svakodnevni rad sa ekipom. Vidim ga u Chelseaju i sljedeće godine, pošto njegov ugovor važi još sezonu i pol, a on ne voli ništa ostavljati nedovršenim", poručio je Pastorello.

Inače, Conte je na Evropskom prvenstvu 2016. godine vodio Azzurre do četvrtfinala gdje ih je nakon boljeg izvođenja penala zaustavila reprezentacija Njemačke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.