Florentino Perez nudi trojicu igrača za Edena Hazarda
Predsjednik Real Madrida očito ne bira sredstva da na ljeto dovede Belgijanca na Santiago Bernabeu

Da li će Chelsea pristati?

Florentino Perez nudi trojicu igrača za Edena Hazarda

Endin Čaušević, foto: EPA

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, odlučan je da u ljetnom prelaznom roku dovede nekoliko zvučnih pojačanja jer je svjestan da njegovoj ekipi hitno trebaju promjene u igračkom kadru.

Kraljevski klub je u prethodne dvije godine osvojio sve što je mogao i u ovoj sezoni pokazalo se da je došlo do malog zasićenja u ekipi. Perez je svjestan da će ponovo morati biti aktivan na tržištu, a prva želja predsjednika Reala je Eden Hazard.

Perez je prvobitno želio Neymara, ali postalo je jasno da će Brazilac teško doći u Real Madrid jer je ljetos pojačao PSG. Prvi čovjek Kraljeva okrenuo se drugim igračima, a kako pišu španski mediji njegova glavna "meta" na ljeto bit će belgijski veznjak.

Ugledna Marca prenosi da je Perez spreman da se odrekne čak trojice fudbalera kako bi doveo Hazarda. Navodno, on će Chelseaju ponuditi Isca, Garetha Balea i Karima Benzemu samo da bi uspio "ugrabiti" Belgijanca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, i pored nevjerovatne ponude Perez nije dobio baš dobre signale sa Stamford Bridgea. Roman Abramovič nije baš zainteresovan za Benzemu i Balea i radije bi da na ovoj listi bude mlada nada Kraljeva, Marco Asensio. No, sigurno je da nas očekuje izuzetno zanimljiv prelazni rok što se tiče Real Madrida.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi