Batshuayi: Ovdje je savršeno jer imaju povjerenja u mene

Belgijanac zablistao u Dortmundu

Batshuayi: Ovdje je savršeno jer imaju povjerenja u mene

E. Čaušević

Belgijski napadač Michy Batshuayi posljednjeg dana prelaznog roka napustio je Chelsea i otišao u Borussiju Dortmund gdje će igrati na posudbi do kraja sezone.

Batshuayi je pokazao da će biti veliko pojačanje za njemački klub jer je na tri utakmice već postigao pet golova. Navijači Chelseaja vjeruju da je Belgijanac trebao dobiti više prilike u ovom klubu jer je za tri utakmice u Dormtundu pokazao kvalitet.

Belgijanac je nakon meča sa Atalantom u Evropskoj ligi gdje je postigao dva gola izjavio da se osjeća savršeno u Dortmundu jer je to ekipa koja ima mnogo povjerenja u njega za razliku od situacije u londonskom klubu.

"Nisam imao baš dobre trenutke u Chelseaju, ali ovdje mi ide super i novi saigrači su me odlično prihvatili. Sjediti na klupi, postići gol, pa opet biti na klupi teško je za svakog napadača. Kao mlad igrač morate igrati više od toga. Ovdje mi je savršeno jer imaju povjerenje u mene", rekao je Batshuayi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi