Duel četvrfinala Kupa BiH

Mostarci žele novu pobjedu

Ukupno 14 pobjeda ostvario je Mostar SG Staklorad isključujući evropska takmičenja ove sezone, od čega je jedan trijumf izvojevan i u Kupu BiH.

 I u ovom takmičenju ambicije Mostaraca su najviše, a prva prepreka ka cilju stajat će na putu već sutra. Riječ je o Seljaku iz Livna, koji u Mostaru gostuje u sklopu četvrtfinalu Kupa BiH.

"Želimo nastaviti niz pobjeda i na utakmici pritiv Seljaka, te na taj način ostvariti plasman u polufinale Kupa naše zemlje. Respektujemo protivnika, smatrajući da smo ipak kvalitetniji u ovom trenutku i shodno tome interesuje nas samo pobjeda. Igrači su spremni za još jednu zahtijevnu utakmicu, a dobra stvar je što su neki manje igrali u prošlom prvenstvenom susretu protiv Banovića, kako bi odmorniji dočekali kup utakmicu, rekao je u najavi meča Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorad

Meč Mostar SG Staklorad – Seljak na programu je u srijedu u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka s početkom od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.