Mostar SG Staklorad siguran protiv fenjeraša

Premijer futsal liga BiH

Mostar SG Staklorad siguran protiv fenjeraša

Prvoplasirani tim Premijer futsal lige BiH Mostar SG Staklorad slavio je večeras protiv Banovića.

Mostarci su u dvorani "Midhat Hujdur - Hujka" opravdali ulogu velikog favorita i protiv gostiju iz Banovića na kraju slavili rezultatom 8:4, a to im je ujedno bio i trinaesti trijumf u ovoj sezoni.

Već nakon dvije igre domaći su zahvaljujući golovima Aladžića i Pavlovića imali prednost od 2:0, a nakon što su nedugo nakon toga gosti preko Ćehajića i Avdića izjednačili, uslijedila su nova tri pogotka Mostaraca za prednost od 5:2 na poluvremenu.

Na otvaranju drugog dijela Banovići golovima Mujića dolaze do 5:4, no to je bilo sve što su napravili do kraja meča, dok su s druge strane domaći postigli još tri pogotka za konačnih 8:4. Pogađali su Ivanković, Vesić i Babić.
Premijer futsal liga BiH:

Mostar SG Staklorad - Banovići 8:4

Mostar SG Staklorad: Galić, Babić, Pavlović, Aladžić, Vesić, Memić, Džemić, Radin, Hrkač, De Souza, Kahvedžić, Šikalo, Gosto, Ivanković.

MNK Banovići: Tanović, Avdić, Kovačević, Mujić, Hidić, Čergić, Alibašić, Smalović, Sokolar, Čehajić, Sliško.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti